Ugrás a tartalomra

Vége felé közeledik a Szabadka szívében zajló útjavítási munkálat

2019.12.10
13:44
2019.12.10
17:20
Forrás
Pannon RTV
A város a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóságtól 73,1 millió dinár támogatást kapott a munkálatok elvégzésére.

A projekt két útkereszteződésnél új balra forduló sávok kialakítását mind a két útkereszteződésnél, valamint egy szakasz kiszélesítését foglalta magába. Újhelyi Ákos, Szabadka Város gazdasági ügyekkel megbízott városi tanácsosa szerint a kivitelező december 18-án fejezi be a munkálatokat. „A beruházás összértéke 73 millió dinár, amelyet a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság pénzelt száz százalékban. 7,5 millió dinár plusz munkálatokat is elvégeztünk az útfelújításnál. Ugyanis mikor a kivitelezés megindult, akkor láttuk, hogy a projekt nem minden részletében fedi a valóságot. Emiatt volt szükség a plusz munkálatokra. A 10 százaléknyi munka magába foglalja a villanyrendőr, illetve a kamerarendszernek a kiépítését, valamint a hátunk mögött látható kerékpárút aszfaltozását.”

Szabadka
útfelújítás
kerékpárút

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.