Ugrás a tartalomra

Újévvárás Újvidéken – Színes programok 50 helyszínen

2019.12.10
14:49
2019.12.10
17:47
Forrás
Pannon RTV
Szerbiai és nemzetközi művészek sokasága színesíti az újvidéki újévvárási programsorozatot.

A többi közt Bajaga i Instruktori, Mahmut Orhan lemezlovas, valamint a Let 3 horvát rockegyüttes is fellép Újvidéken az ünnepi időszakban. 50 különböző helyszínen ünnepelhetnek a tartományi székvárosban december 31-én és január 13-án. Az újévvárási programsorozat külön vizuális identitást is kap és számos helyi művésznek is lehetőséget ad a bemutatkozásra.

Milica Stojšić, az újvidéki újévvárási programsorozat művészeti igazgatója: „Célunk, hogy a vizuális elemekkel tarkított művészeti programmal, színpadi megoldásokkal, vizuális művészettel, animációkkal, illetve egyéb érdekességekkel egy izgalmas utazást biztosítsunk az újvidékieknek a városon át. Ezek az ötven helyszínen bemutatásra kerülő programok egy egységet alkotnak. Az érdeklődők  saját ízlésüknek megfelelően válogathatnak a különböző programok és stílusok közül. Arra törekszünk, hogy az embereknek koncertek helyett rendezvényeket kínáljunk fel, a szó legszorosabb értelmében.”

Újvidék
újévvárás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.