Ugrás a tartalomra

Már csak néhány órán át lehet szavazni

2019.12.11
13:00
2019.12.11
13:48
Forrás
Pannon RTV
A voksokat éjfélig várjuk a rajzokra és a videókra az Adni öröm Facebook-oldalán.

A voksokat éjfélig várjuk. Aki a legtöbb lájkot gyűjti be alkotásával, családi, adventi kirándulást nyer Budapestre a Studio Present felajánlásából, a második díj pedig egy éves családi belépő a palicsi állatkertbe. Van olyan rajz, aminek már több mint másfél ezer szavazata van, de nyomában is szoros a verseny. Az eredmény az utolsó pillanatig változhat, így érdemes lájkolni kedvenceinket. Egy személy akár több alkotásra is leadhatja voksát. Fontos, hogy a közönségszavazás esetében a videók és a rajzok egyenlő esélyekkel indultak, és az alkotó kora sem számít. Az eredményt természetesen közzétesszük az Adni öröm oldalon, és a Pannon RTV holnapi hírműsoraiban is.

Szombaton lesz a Pannon RTV karácsonyi kreatív műsorának díjátadó ünnepsége. A zsűri által kiválasztott 36 alkotót és a két közönségdíjast székházunkban, egy nagyszabású tévéműsor felvételének keretében ajándékozzuk meg. A gyerekeket óriási karácsonyfával, zenés, táncos és humoros produkciókkal, valamint természetesen rengeteg, értékes jutalommal várjuk a díjátadóra. Ugyanezen a napon az Adni öröm pályázat rajzaiból összeválogatott kiállítás is megnyílik médiaházunk földszinti tanácstermében. A díjazottak mellett egyéb alkotások is láthatók a január közepéig látogatható tárlaton. Az Adni öröm című műsort a Pannon Televízió szenteste, vagyis december 24-én 20:30-kor tűzi műsorra.

szavazás
Adni öröm!
rajz
videó
nyeremény
ajándék
lájkolás
karácsony
Pannon Televízió
Pannon RTV
pályázat

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.