Ugrás a tartalomra

Csodás előadást mutattak be Adán

2019.12.15
19:39
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Az óvodásoktól a felnőttekig, minden szakosztály fellépett az adai Vadvirág Hagyományápoló Kör karácsonyi műsorában.

A művelődési egyesület idén már 28. alkalommal rendezte meg az egyben évzáró ünnepségét, amely a Szentháromság-templomban kezdődött.

Ezt követően a színházban a „Mily gyönyörű az éjjel…” címet viselő előadást láthatta a közönség, amelyet Varga Lilla és Resócki Rolland állított össze. A rendezvényen fellépett a Fölszállott a páva népzenei tehetségkutatóban is bemutatkozó Bodros, illetve vendégként a pancsovai Csörömpölő zenekar is.

Varga Lívia, elnök, Vadvirág Hagyományápoló Kör, Ada: „Ilyenkor tudjuk bemutatni mindazt, amit év közben megtanultak, a versenyeken elért eredményeket is itt tudjuk prezentálni. Egyébként pedig maga ez az ünnep, a karácsony a szeretet ünnepe és a csodavárás ünnepe, és én azt hiszem, ma este is egy csoda fog történni, mert ez az előadás is egyszeri és megismételhetetlen előadás lesz.”

Ada
Vadvirág Hagyományápoló Kör
karácsonyi műsor

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.