Ugrás a tartalomra

Rablási kísérlet történt Szabadkán, a Győri Ferenc utcában

2019.12.20
13:24
2019.12.20
13:57
Forrás
Pannon RTV
A hajnali órákban ismeretlen tettes vagy tettesek megpróbáltak behatolni egy családi házba - tudtuk meg Mirsad Nalićtól, a Makkhetes Helyi Közösség elnökétől.

Elmondta, amikor a tulajdonosok nem tartózkodtak otthon, valaki átvágta a drótkerítést és az udvarba hatolt. A szomszédok figyeltek fel a zajra. A rablókat nem látták, feltehetően megijedtek a mozgolódás miatt és elhajtottak az autójukkal. A szomszédok egy sötétkék Golf 2-es típusú személygépkocsit láttak távozni.

rablási kísérlet
Szabadka
Makkhetes HK

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.