Ugrás a tartalomra

Sosem elég! - Zenés est a VM4K-ban

2019.12.20
15:17
2019.12.20
16:16
Forrás
Pannon RTV
Sosem elég címmel Szemerédi Bernadett tartott zenés estet Szabadkán a VM4Köz.Klubban csütörtökön.

A dalokat az advent jegyében válogatta. Bernadett tizennyolc éves koráig hegedűművésznek készült, végül színész lett. A szabadkai zenés utazás állomásait legkedvesebb zenei élményeiből válogatta. A művésznőt zongorán Drexler Vajk kísérte.

Szemerédi Bernadett, színész-énekes: „Nagyon sok zenei találkozásom volt már a közönséggel, most ennek a dramaturgiája én vagyok. Megpróbáltam, hogy legyen egy zenei íve is, de a kezdetektől a máig azokon a musicaleken, azokon a sanzonokon keresztül, amelyek gyermekkorom óta végigkísértek, vagy most a repertoárom részét képezik a színházban, azok jelen legyenek ezen a palettán.”

VM4K
Szemerédi Bernadett

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.