Ugrás a tartalomra

Esős, de enyhe időre számíthatunk

2019.12.21
15:02
2020.02.23
12:47
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik a tavaszias, csapadékos időjárás térségünkben. A hét utolsó napján is helyenként előfordulhat eső, a hőmérő higanyszála azonban elérheti akár a 16 Celsius fokot is.

A jövő hét elején is számíthatunk még csapadékra. Hétfőn a nappali hőmérséklet 8 és 11 fok között várható. Kedden se induljunk el esernyő nélkül. A hőmérséklet csúcsértéke 10 fok körül alakul. A hét többi napján felszakadozik a felhőzet, helyenként napsütés is előfordulhat.

időjárás-előrejelzés
időjárás

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.