Ugrás a tartalomra

Goca Tržan koncert volt a szabadkai Gerontológia Központban

2019.12.24
08:58
2020.02.10
19:00
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Gerontológia Központban koncertezett hétfőn este Goca Tržan szerb popénekesnő.

Slágerekkel és táncos műsorral is kedveskedett a központ lakóinak. Nenad Ivanišević igazgató elmondta, az ünnepi időszakban több minőségi programmal is készülnek, karácsonykor és újévkor pedig élőzenével szórakoztatják a tagokat. Nenad Ivanišević, a Gerontológia Központ igazgatója: „Mindenekelőtt azért fontos, mert megmutatjuk, hogy a Gerontológia Központ nem valaminek a vége. Ez egy új életszakasz kezdete, és én hálás vagyok a munkatársaimnak, a Szerbia Európa ritmusában szervezetnek és természetesen Goca Tržannak, hogy felismerték ezt, akárcsak korábban, hiszen eddig is már annyi esztrádhíresség segített abban, hogy a tagjaink élete szebb és tartalmasabb legyen.”

Goca Tržan
koncert
Gerontológiai Központ
Szabadka

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.