Ugrás a tartalomra

Édességcsomagoknak örülhettek magyarkanizsai gyerkőcök

2019.12.26
13:43
2019.12.26
17:04
Forrás
Pannon RTV
150 karácsonyi csomagot osztottak ki ma délelőtt Magyarkanizsán azon gyerekek számára, akiknek szülei mezőgazdasággal foglalkoznak. Az édességcsomagok az Agrár Unió jóvoltából kerültek a gyerekekhez.

A karácsonyi csomagosztásra a magyarkanizsai Városháza dísztermében került sor, ahol a szervezők rövid alkalmi műsorral köszöntötték a község területén mezőgazdasággal foglalkozó szülőket és csemetéiket. A 150 gyerek közül sokan dalokkal, versekkel készültek a Télapónak, aki édességcsomaggal jutalmazta meg őket.

Bagány Dávid, Magyarkanizsa: „Szmokit, Kindert kaptam. Én verssel készültem, elmondtam az Ember, ember, decembert.”

A csomagosztást kilencedik alkalommal szervezték meg Magyarkanizsán.

Huzsvár Ervin, a Községi Tanács mezőgazdasággal megbízott tagja, Magyarkanizsa: „Nagy örömünkre szolgál, hogy tradíciót tudtunk ebből a rendezvényből teremteni, és ebben az évben immáron 150 gyermek kaphatott csomagot, ezzel is megköszönve a mezőgazdasági termelőinknek, hogy milyen hasznos és szorgos tagjai a községünk közösségének.”

A csomagok az Agrár Unió és a magyarkanizsai önkormányzat jóvoltából kerültek a gyerekekhez.

csomagok
Magyarkanizsa
Télapó
Huzsvár Ervin

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.