Ugrás a tartalomra

Vučić: Csaknem egymilliárd euró útfejlesztésre

2019.12.26
13:59
2020.02.28
17:31
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező időszakban 5000 kilométer regionális és helyi út fejlesztésébe fektetnek be - szögezte le Vučić.

Felújított útszakaszt adott ma át Aleksandar Vučić Smederevska Palanka és Velika Plana között. A teljes út hossza 13,5 kilométer, amiből közel 10 kilométert újítottak fel és egy teljesen új hidat is építettek a Guberaš pataknál. A szerb államfő beszédében hangsúlyozta, a kisebb települések ugyanolyan fontosak, mint a nagyvárosok. Ezért az elkövetkező időszakban 900 millió eurót fektetnek be 5000 kilométer regionális és helyi út fejlesztésébe - szögezte le Vučić.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Elkülönítettünk a költségvetésből - ha nem tévedek - 250 millió eurót a turisztikai lehetőségek fejlesztésére a következő időszakra. Tehát lesz pénz erre és a borutakra is, Szerbia esetén hét régióra leosztva. Tehát a Fruška Gorától kezdve Szabadkán, Versecen, Župán, Negotinon, Šumadiján, Valjevón át, és így tovább, sőt még a jagodinai borvidéken is. Tehát több dolgot is csinálunk majd az elkövetkezőkben, több területet is érintve.”

Guberaš
Smederevska Palanka
Velika Plana
útfejlesztés
Aleksandar Vučić

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.