Ugrás a tartalomra

Ismét leállt a nagybecskereki vízgyár

2019.12.28
17:18
Forrás
Magyar Szó
Három és fél hónapos próbaüzemeltetés után pénteken délután ismét leállt a nagybecskereki vízgyár.

A városi vízvezetékbe a vizet a Városi Vízművek szolgáltatja, a csapvíz pedig újra sárgás színű. Egyelőre nincs hivatalos információ a legújabb kényszermegállás okáról. A korábbi esetekben a szűrők eldugulásával magyarázták a leállást. Čedomir Janjić Nagybecskerek polgármestere a minap kijelentette, hogy a beruházó újabb határidőt kapott a hiányosságok elhárítására, ugyanis a víz minősége nem felel meg a követelményeknek. Ha a helyzet addig sem változik, akkor a szerződés felbontását és felelősségre vonást helyezett kilátásba.

Nagybecskerek
vízgyár

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.