Ugrás a tartalomra

Jövőre sem lesz unalmas évük a sportrajongóknak

2019.12.28
18:15
Forrás
Pannon RTV
Labdarúgó Európa-bajnokság és olimpia is lesz a nyáron. Aki a technikai sportokat is kedveli, annak nem kell júniusig várnia, január 5-én ugyanis indul a Dakar.

A világ legnehezebb raliversenyét ezúttal új helyszínen, Szaúd-Arábiában rendezik meg. A mezőnyben pedig a szabadkai Saghmeister Gábor is ott lesz, méghozzá új motorral. A labdarúgó EB is közeleg, de egyelőre bizonytalan, hogy szoríthatunk-e a magyar vagy a szerb válogatottnak a kontinenstornán, ugyanis mindkét együttes pótselejtezőre kényszerült. Ezeket márciusban bonyolítják le. Július 24-e és augusztus 9-e között Tokió ad otthont az ötkarikás játékoknak, amelyre egyébként a zentai birkózó, Nemes Máté és az óbecsei úszó, Szilágyi Csaba is kvótát szerzett már.

sportesemény
labdarúgás
Európa bajnokság
olimpia
Dakar

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.