Ugrás a tartalomra

Visszavonul Kassai Viktor

2019.12.30
10:20
Forrás
mlsz.hu
Bejelentette visszavonulását az elmúlt két évtized legsikeresebb magyar játékvezetője, Kassai Viktor.

A sípmester 1990-ben, tizenöt évesen tette le a játékvezetői vizsgát, és mindössze huszonnégy évesen már az NB I-ben vezetett mérkőzéseket. 2008-ban a pekingi olimpia döntőjét dirigálta, 2010-ben pedig már a dél-afrikai felnőtt világbajnokságon kapott szerepet. Pályafutása legrangosabb küldetését 2011. május 28-án kapta, amikor a Barcelona-Manchester United Bajnokok Ligája-döntőjét vezette, ezzel 35 évesen minden idők legfiatalabb olyan játékvezetője lett, aki BL-döntőn fújt. Még ugyanebben az évben a világ legjobb játékvezetőjének választották. A számos BL-összecsapás mellett Kassai bíráskodott a 2012-es és a 2016-os Európa-bajnokságon is. Harmincéves játékvezetői pályafutást fejezek be, hogy új kihívások elé tekintsek. Nagyon köszönöm mindenkinek, a szövetségnek, a vezetőknek, a pályatársaknak, akik segítettek ez alatt az időszak alatt, hiszen nélkülük nem érhettem volna el sikereket működésem során - fogalmazott Kassai.

Kassai Viktor
visszavonul
labdarúgás
bíró

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.