Ugrás a tartalomra

Stabil Monika állapota

2019.12.30
10:27
Forrás
Szerbiai RTV, Blic
A tegnapihoz képest sokkal jobban van Monika Karimanović, az elrabolt és megkerült kislány, állapota stabil – nyilatkozta Zoran Radovanović.

A niši Klinikai Központ igazgatója kiemelte, egész éjszaka egy profi orvoscsapat volt a kislánnyal, pszichológusok segítenek neki feldolgozni az elmúlt kilenc napot. Azt, hogy mikor térhet vissza otthonába, egyelőre nem tudni. A Blic értesülései szerint Monika már az éjszaka beszélt a hatóságokkal is. Elmondta, elrablója, Ninoslav Jovanović az iskolába menet tuszkolta be egy gépjárműbe. A vallomás szerint bántalmazta, kínozta és megerőszakolta a kislányt. Mint ismeretes a december 20-án elrabolt lányt kilenc napos kutatást követően sikerült megtalálni a Pasjača elnevezésű falu egyik elhagyatott házában. Az emberrablást elkövető Ninoslav Jovanović azonban továbbra is szökésben van. Az Interpol is körözi.

Monika Karimanović
orvosok
pszichológus
Related news
Megtalálták Monika Karimanovićot

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.
18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.