Ugrás a tartalomra

Gyűlöletkeltő feliratok jelentek meg Újvidéken

2019.12.30
21:30
Forrás
021.rs
Horogkeresztet festettek a sétány melletti alacsony betonfalra ismeretlenek Újvidéken, a Duna-parton álló, Család nevet viselő szobor közelében.

Más gyűlöletkeltő firkák és feliratok is megjelentek az Újvidéki Egyetem Rektorátusának épülete felé vezető sétányon például a “halál a kommunára”, “stop a parádénak”, illetve az “éljen a király” szövegek. Hasonló feliratot egyébként nemrégiben a Bölcsészettudományi Kar falára is firkáltak, az elmúlt hónapokban pedig több újvidéki helyszínen is találtak ilyeneket. 

Újvidék
falfirka
felirat

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.