Ugrás a tartalomra

Retró zenével és tűzijátékkal köszöntötték Zentán 2020-at

2020.01.01
16:20
2020.01.01
16:25
Forrás
Pannon RTV
A fagypont körüli hőmérséklet sem riasztotta el a zentaiakat, akik rokonok és barátok körében köszöntötték az újévet a Fő téren.

Zentán leginkább szórakozóhelyeken, illetve házibulikban köszöntik az új évet, azonban sokan kilátogattak a Fő térre is, ahol lemezlovas, illetve éjfélkor tűzijáték várta őket.

Éjfél előtt egy órával már sokan a Fő téren ünnepeltek. Amikor az óra éjfélt ütött, pukkantak a pezsgők. Szögi István és Polyák Léna:
„- Házibuliban töltjük a szilveszter estét.
- Igazából a társaság miatt jöttünk ki, nagyon jó itt kinn.”

A tűzijáték előtt és után lemezlovas szórakoztatta a közönséget. Vijatov András - Dj FF, Zenta: „Úgy gondolom, hogy a zentai közönség a retrónak fog legjobban megörülni, így összeszedtem a legjobb retró számaimat, ahogy a háttérben is hallatszik, így most az ABBA. Nagyon várjuk a tűzijátékot, fantasztikus a buli.”

A 2020-as évet Zentán is tűzijátékkal köszöntötték.

Zenta
szilveszter
Fő tér
retró
tűzijáték
újévvárás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.