Ugrás a tartalomra

Brnabić: A kormány Vučić mellett áll

2020.01.04
17:21
2024.03.19
08:50
Forrás
Szerbiai RTV
Twitter-üzenetében Ana Brnabić azt írta, hatalmas tisztelet az államfőnek, valamint a montenegrói szerb közösségnek.

A szerb kormány minden szempontból Aleksandar Vučić szerb államfő mellett áll - jelentette ki Ana Brnabić szerb kormányfő annak kapcsán, hogy ma délelőtt a Irinej szerb pátriárkával tárgyalt a köztársasági elnök a montenegrói helyzetről.

Twitter-üzenetében Ana Brnabić azt írta, hatalmas tisztelet az államfőnek, valamint a montenegrói szerb közösségnek. Hozzátette, harcolni fognak befektetett munkával, eredményekkel, őszinte együttműködéssel. Támogatják a montenegrói szerb közösséget.

Ana Brnabić
kormány
államfő
szerb kormány
kormányfő
Montenegró
Aleksandar Vučić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.