Ugrás a tartalomra

A malčai borbély elfogásának részleteiről beszélt Vladimir Rebić

2020.01.06
12:02
2020.01.06
21:06
Forrás
Szerbiai RTV
A rendőrség igazgatója sikerként könyvelte el, hogy a 12 éves Monika Karimanovićot elrabló Ninoslav Jovanovićot megtalálták a hatóság emberei.

Habár a nyomozás több mint két hétig tartott és mintegy félezer rendőr és katona kutatott az eltűnt lány és a tettes után, Rebić szerint az akció sikeres volt, hiszen külföldön hasonló esetben olyan is előfordult, hogy az ottani rendőrség 15 évig sem tudott megoldani egy ilyen rejtélyt. A rendőrség igazgatója az elrablás részleteiről is beszélt. Eszerint a malčai borbély azt hazudta Monikának, hogy ő egy villanyszerelő, aki az iskolába vezető utat keresi. A lányt arra kérte, hogy üljön be az autóba és mutassa meg az oda vezető utat, majd pedig elrabolta. „Természetesen megnehezítette a dolgunkat az a tény, hogy több olyan helyszín is volt, ahol ő tartózkodhatott. Emellett Monika, illetve a rabló vallomása alapján az is bebizonyosodott, hogy több alkalommal napokig ugyanazon a helyen volt és egyáltalán nem mozgott.”

Vladimir Rebić
malčai borbély
elfogás

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.