Ugrás a tartalomra

TSC: Az európai kupaszereplés a cél

2020.01.08
16:53
2020.01.08
17:41
Forrás
Pannon RTV
Az európai kupaselejtezőkben való szereplést jelentő első négy hely egyikének megszerzését célozná meg a TSC labdarúgó csapata a szerbiai Szuperliga tavaszi folytatásban.

A topolyaiaknak erre miden esélyük megvan, hiszen újoncként berobbantak a szerbiai elitbe és végül a kiválónak mondható ötödik helyen zárták az őszi szezont. Szabó Zoltán együttese most még megérdemelt téli pihenőjét tölti, azonban a játékosok hamarosan ismét a pályán és a konditeremben lesznek. A klub vezetőségétől megtudtuk, hogy a legjobb labdarúgóiknak akadnak komoly kérői, de a csapatot ennek ellenére nem bontják meg és teljes erőbedobással készülnek a bajnokság folytatására.

TSC
labdarúgás
Szuperliga

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.