Ugrás a tartalomra

A Horgászsuli egész évben várja a fiatalokat

2020.01.12
12:27
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
20. alkalommal szervezték meg Magyarkanizsán a Természet és Horgászsulit gyerekeknek. Kezdők és haladók egyaránt részt vehettek a táborban.

A programok között szerepelt a Tisza élővilágának megismerése, az úszós horgászat elsajátítása, valamint az idősebb gyerekek számára a ragadozó halak horgászatának megismerése is. Az elméleti tudás megszerzése után a gyereknek lehetőségük volt a Tiszán is kipróbálni magukat.

A Természet és Horgászsuli egyébként egész évben várja a fiatalokat egyebek mellett gyalogtúrákkal, műhelymunkákkal és kirándulásokkal.

Sarnyai Csaba, szervező, Magyarkanizsa: „Ez most a téli időszak, de ahogy jön a tavasz, majd megyünk, ahogy az elmúlt években is rendszeresen mentünk Budapestre a Fegyver, Horgászat, Vadászat Kiállításra, ott sok program várja majd a gyerekeket, a horgásziskolásokat. A cél az, hogy lássanak többet, tanuljanak többet. Vannak még programok, kirándulások, horgászatok, tavasszal elindulnak a horgászatok és nem csak a Tiszára megyünk, hanem a kanálisra, a tavakra. Lényegében bejárjuk Kanizsa vízrajzát, a belvizet és a külvizet is.”

tábor
Természet és Horgászsuli
élővilág
halak
Sarnyai Csaba
Magyarkanizsa

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.