Ugrás a tartalomra

Változatos programok a magyar kultúra napján

2020.01.17
09:46
2020.01.17
10:24
Forrás
MTI
Csongrád megyében a magyar kultúra napjára változatos programokkal készülnek. Az események már szombaton megkezdődnek.

Szegeden a helyi kulturális intézmények mutatkoznak be a Szent-Györgyi Albert Agórában. Ugyanitt szerdán önkormányzati elismeréseket is átadnak. A jövő hét elején különböző tárlatok és irodalmi rendezvények várják az érdeklődőket több helyszínen is. Hódmezővásárhelyen festménykiállítás nyílik, valamint vasárnap gálaműsor keretében adják át a már hagyománnyá vállt Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat. Csongrádon is színes rendezvényekkel készülnek. Operettgála, hangverseny, tárlatok és regénybemutató is várható

magyar kultúra napja
Szeged

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.