Ugrás a tartalomra

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

2020.01.18
18:51
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

A vezetést a TSC szerezte meg Szilágyi góljával, de a szabadkaiak még az első félidő hajrájában kiegyenlítettek Šormaz találatával. A második játékrészben mindkét edző sokat cserélt, ez pedig az összjátékra is kihathatott, több gól ugyanis nem született.

A csapat hétfőn Törökországba utazik, ahol egy kéthetes edzőtáboron vesz részt.

A szerbiai Szuperliga küzdelmei február 15-én folytatódnak. A nyitófordulóban a TSC a belgrádi Partizannal mérkőzik meg, hazai közönség előtt.

TSC
Topolya
labdarúgó
mérkőzés
Spartacus
Szabó Zoltán

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.