Ugrás a tartalomra

Villámgyőzelemmel tért vissza Conor McGregor

2020.01.19
12:12
2024.03.19
08:49
Forrás
MTI
Ehhez kevesebb mint egy perc kellett a kevert harcművészet legrangosabb szervezetének, a UFC-nek a Las Vegasban rendezett szombati gáláján.

Fotó: Tanjug/AP Photo/John Locher

A 31 éves ír sztár az amerikai Donald Cerrone ellen vívta a főmeccset, amelyet hatalmas érdeklődés előzött meg, ám mindössze 40 másodpercig tartott. McGregor egy összekapaszkodás után térddel, vállal megrendítette 36 éves riválisát, aki egy tiszta fejrúgástól a földre került, ott pedig McGregor lezárta a küzdelmet.

Conor McGregor 2016 novembere óta először nyert UFC-meccset.

Conor McGregor

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.