Ugrás a tartalomra

Fegyverek és drog a buszon

2020.01.20
17:52
2020.01.20
18:01
Forrás
subotica.com
Buszon utazó személyek a horgosi határátkelőhelyen megpróbáltak átcsempészni fegyvereket, gyógyszereket és marihuánát. A rendőrök és a vámosok megakadályozták az akciót.

A csempészett holmit akkor vették észre, amikor átellenőrizték a Belgrád-Budapest útvonalon közlekedő autóbuszt. Egy 41 éves bolgár embernél egy pisztolyt, valamint összesen több mint ezer tablettát, többségében allergiagyógyszert találtak. Ugyanezen az autóbuszon, egy 31 éves cseh férfi poggyászában egy légpisztolyt és a hozzátartozó lőszereket, valamint marihuánát is találtak. Mindkét utas ellen vádat emeltek, a fegyvereket, a gyógyszereket és a marihuánát átadták a rendőrségnek.

autóbusz
busz
csempész
drog
fegyver
Horgos

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.