Ugrás a tartalomra

Igor Jurić: Ismert szabadkaiak, újvidékiek és belgrádiak zaklattak gyerekeket

2020.01.22
12:50
Forrás
VajdaságMa
Bizonyítéka van rá, hogy újvidéki, belgrádi és szabadkai tehetős emberek bántalmaztak gyerekeket - jelentette ki Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapítvány alapítója.

A birtokukban lévő bizonyítékok és fényképek arról árulkodnak, hogy a nyilvánosság előtt is ismert személyek zaklattak gyerekeket. Ezekkel a bizonyítékokkal nem csak ő maga rendelkezik, hanem két barátjának is megvannak - részletezte, hozzátéve, hogy amennyiben történne vele valami, ők közzéteszik a bizonyítékokat a nyilvánosság előtt. Konkrétan már régóta dolgozunk ezen, de nehéz eljutni ezekhez az emberekhez, nehezen bizonyítható az, amiről beszélek. Az emberek, akik benne vannak az emberkereskedelem elleni harcban, tudják miről beszélek. Akkor tudjuk csak őket feljelenteni, ha elegendő bizonyítékunk lesz ellenük, rács mögött akarom látni őket - tette hozzá Igor Jurić.

Igor Jurić
bizonyíték
zaklatás

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.