Ugrás a tartalomra

Új pályázatok a tartományi mezőgazdasági titkárságnál

2020.01.22
16:00
2020.01.22
17:23
Forrás
Pannon RTV
Összesen 935 millió dinár támogatásra lehet pályázni.

Öntözőrendszerek, jégvédelmi hálók és fóliasátrak kiépítését, illetve hagyományőrző programok megszervezését is támogatja a tartományi mezőgazdasági titkárság. Hét új pályázatot írtak ki, amelyek összértéke meghaladja a 900 millió dinárt. A 40 évnél fiatalabb, kezdő termelők, illetve a nők 70-től 90 százalékos, a többi pályázó pedig 60 százalékos vissza nem térítendő támogatást kaphat a titkárságtól. A pályázatok február 21-ig, illetve február 28-ig vannak nyitva. Az érdeklődők a www.psp.vojvodina.gov.rs oldalon, azaz a tartományi mezőgazdasági titkárság honlapján informálódhatnak részletesebben a pályázatokról.

Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes: „Összesen hét kiírásunk van jelenleg a honlapunkon, 935 millió dinár értékben. Fontos kiemelni az öntözőrendszerek támogatását, jégvédelmi hálók kiépítésének a lehetőségét, a farmi felszerelések támogatását, a fóliás fejlesztéseket. De itt van a fiatalok start up támogatása is, ami kiemelt jelentőségű az idén is, továbbá ki kell még emelni a méhészek támogatását, és olyan civil szervezetek támogatását is, amelyek a mezőgazdaság szférájában tevékenykednek és aktívak.”

tartományi mezőgazdasági titkárság
támogatás
Ótott Róbert

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.