Ugrás a tartalomra

Új tagokkal bővült a székelykevei Dózsa Asztalitenisz Klub

2020.01.23
08:19
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Főleg gyerekek csatlakoztak a klubhoz, nemrég több mint 15-en választották a faluban ezt a sportágat.

Szőke Evelin kezdő asztaliteniszező, és nagyon örül, hogy járhat az edzésekre: „Szeretek pingpongra járni Józsikával, Maca nénivel és Karina ovónénivel.”

Márton Filip az idősebb pingpongozók egyike, már hat éve játszik, és már számos versenyen részt vett: „Versenyeken nemzeti szinten és regionális szinten vettem részt, eredményeim: negyven érmem van eddig, és nagyon szeretek pingpongra járni, mert egyszerűen szeretem a sportot, magát a pingpongot is szeretem, és sok barátot szereztem a sporton keresztül.”

Erős József edző elmondta, Székelykevén már évek óta nem volt annyi pingpongozó, mint most: „Jelenleg a klubnak 21 tagja, játékosa van, hetente a legkisebbeknek, a kezdőknek kétszer van edzésük, és a nagyobbaknak meg háromszor. Részt vesznek a vajdasági szintű és a szerbiai szintű versenyeken.” 

A szülők örülnek, hogy lehetőségük van a gyerekeknek a faluban sporttal foglalkozni. Szőke Erika, Székelykeve: „Ez egy nagyon jó lépés a faluban, hogy felkarolták a kicsiket is, többek között a gyerekeknek is nagyon jót tesz, hogy egy kicsit kimozdulnak otthonról, két, három heti edzés alkalmából fejlesztik a testi és lelki világukat.”

A nemrég csatlakozott 15 gyerekkel kiegészülve népes pingpongozó csapat alakult ki a székelykevei Dózsa Asztalitenisz Klubban, ahova még mindig jelentkezhetnek gyerekek, fiatalok és akár felnőttek is.

Székelykeve
asztalitenisz

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.