Ugrás a tartalomra

Híradó 2020.01.23. 20.00h

2020.01.23
20:37
2023.06.13
10:44
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A híradó főbb témái:
- A hideg napok áldozataira emlékeztek ma Újvidéken.
- Újabb migránscsempész alagutat fedeztek fel a hatóság emberei a szerb-magyar határon húzódó ideiglenes határkerítés alatt.
- Továbbra sem tudni, lesz-e autóbuszjárat Bácsfeketehegy és Szeged között. A megoldás érdekében aláírásgyűjtési akciót szerveztek Topolya és Kishegyes községben.
- Visszakapta ellopott hegedűjét Lajkó Félix, a virtuóz hálája jeléül meg is szólaltatta a hangszert az azt előkerítő nyomozóknak.

hideg napok
újvidéki razzia
Miloš Vučević
Mészáros Zoltán
migráns
Újhelyi Nándor
autóbuszjárat
Kislinder Gábor
Pásztor István
Vajdasági Front
Lajkó Félix
Nikola Avramović
magyar kultúra napja
asztalitenisz
Erős József
felmelegedés
Híradó

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.