Ugrás a tartalomra

Hűtőkamionba rejtőző migránsokat fogtak el Belgiumban

2020.01.23
21:33
2020.04.19
18:52
Forrás
MTI
Huszonhárom migráns egy hűtőkamionba rejtőzve próbált meg Nagy-Britanniába jutni.

A bevándorlókat Zeebrugge kikötőjében fülelték le. A rakomány közé rejtőzködő migránsok között három nő volt - tájékoztat a belga szövetségi rendőrség. A migránsok között nincs kiskorú és senki sincs életveszélyben. A Nagy-Britanniába tartó, a La Manche csatornán, valamint az Északi-tengeren átvezető migrációs útvonal felszámolására azt követen helyeztek még nagyobb hangsúlyt az illetékes hatóságok, hogy októberben 39 vietnami holtestét találták meg Angliában egy hűtőkamionba rejtve.

Az Európai Unió rendőri együttműködést koordináló szervezete, az Europol csütörtökön közölte, hogy Franciaországban és Hollandiában nemzetközi embercsempész-hálózat tagjait állították elő, akik hűtőkocsikba rejtve legalább 10 ezer migránst juttattak Franciaországból Nagy-Britanniába.
 

Belgium
hűtőkocsi
migráns

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.