Ugrás a tartalomra

Hszi Csin-ping: A helyzet súlyos, a koronavírus terjed

2020.01.25
15:30
2020.01.25
19:51
Forrás
Szerbiai RTV
A Kínai Népköztársaság elnöke a helyi kommunista párt politikai bizottságának ülésén vett részt, ahol megvitatták a jelenlegi helyzetet.

Kínában két kórházat építenek rövid idő alatt a koronavírussal fertőzöttek számára, emellett minden szükséges óvintézkedést megtesznek annak érdekében, hogy a helyzet ne súlyosbodjon.

A kínai elnök leszögezte, súlyos helyzetben van az ország, ezért a vírus terjedésére vonatkozó adatoknak pontosaknak és nyilvánosaknak kell lenniük. Ezáltal könnyebben kezelhető, követhető a helyzet.

Hszi Csin-ping
koronavírus
Kína

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.