Ugrás a tartalomra

Szombaton tíz előadóval megkezdődik A Dal 2020

2020.01.27
13:10
Forrás
MTI
A műsorsorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

A dalokat Vincze Lilla, a Napoleon Boulevard énekesnője, Apáti Bence táncművész, az Operettszínház balettigazgatója, Nagy Feró, a Beatrice frontembere, valamint Pély Barna énekes-gitáros-zeneszerző véleményezi. Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét sms-szavazáson keresztül. A Dal 2020 első műsora szombaton látható 19 óra 35 perckor a Duna Televízión és a Duna Worldön.

elődöntő
válogató

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.