Ugrás a tartalomra

Save The Kids

2020.02.01
08:52
2020.02.01
18:23
Forrás
Pannon RTV
Péntek este megtelt a 10 éves hagyománnyal rendelkező Save The Kids elnevezésű jótékonysági rendezvénynek otthont adó szabadkai Madlen szórakozóhely.

Jubiláris 10. alkalommal tartottak Save the kids jótékonysági bulit Szabadkán. A rendezvény évek óta az elektronikus és a techno zenére épül. Nikola Zoraje szervező szerint ezen nem szeretnének változtatni: „Az volt az alap koncepció, hogy a rászoruló gyermekek részére gyűjtsünk, minden évben január utolsó péntekén csináljunk egy bulit és lehetőleg minél több pénzt összegyűjtsünk számukra.”

Csikós Emese barátnőjével érkezett a buliba. Szerinte hatalmas pozitívum, hogy szórakozva nyújthatnak segítséget: „Először vagyok itt a Save the kidsen és úgy gondolom, hogy jótékonykodni elsődleges dolog, ami miatt megéri itt lenni.”

Szekeres Renáta másodszor vett részt a Save the kidsen: „Egy nagyon jó lehetőségnek tartom ezt a bulit, hiszen szórakozni és jótékonykodni is tudok egyszerre.”

A jótékonysági akción több mint 56 ezer dinár gyűlt össze, amit a Szabadkai Közkórház újszülött osztálya számára ajánlanak fel a szervezők.

Save the Kids
Szabadka

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.