Ugrás a tartalomra

Kincsesládánk - Magyarkanizsa 2020.02.01.

2020.02.01
22:13
2023.06.13
10:44
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsán járt a Kincsesládánk csapata.

A Kincsesládánk csapata most Vajdaság egyik igazi, kis ékszerdobozát, Magyarkanizsát mutatja be, Tisza-partjával, meseszép Népkertjével és különleges épületeivel és még különlegesebb illataival együtt. Tudták Önök, hogy egy parfüm akár 60-70 illatanyagot is tartalmazhat? És azt sejtik-e, hogy a jázminillat mesterséges előállításához a szénán kívül milyen illatra van még szükség? Megmutatjuk. Ahogy azt is, hogy hogyan készülnek a bűbájos Tandi-babák és az édesebbnél édesebb sütik. Betekintünk a kerámiatárgyak meseországába, elkísérjük a Fekete-tengert is körbebicikliző kerékpárost egy rövid távon, a fogathajtás szépségeiről beszélgetünk és narancs-, kávé-, valamint sárgarépapálinkát kóstolunk. Mindez és még sok minden más Magyarkanizsáról a Kincsesládánkban.

Magyarkanizsa
Kincsesládánk

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.