Ugrás a tartalomra

Trump köszöntőlevelet küldött Vučićnak

2020.02.05
14:43
2020.02.28
17:54
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia államiságának február 15-én esedékes évfordulója alkalmából Donald Trump köszöntőlevelét adta át Anthony Godfrey amerikai nagykövet Aleksandar Vučić szerb elnöknek.

Vučić köszönetet mondott Trumpnak és különleges megbízottjának, Richard Grenellnek a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd folytatásáért tett erőfeszítéseiért. A találkozón szó esett az amerikai elnök közel-keleti béketervéről is, amelyet a szerb államfő is támogatásáról biztosított, mivel, ahogy fogalmazott, Szerbia szeretne javítani az Izraellel és Palesztinával kialakított kapcsolaton, és számára is fontos a fenntartható megoldás a régióban.

Donald Trump
Anthony Godfrey
Aleksandar Vučić

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.