Ugrás a tartalomra

Keresik a leghosszabb ideje házas magyar párt

2020.02.09
15:40
2020.02.09
16:03
Forrás
MTI
A Kossuth Rádió keresi a leghosszabb ideje házasságban élő magyar párt a házasság hete alkalmából, február 10. és 14. között - közölte az MTVA.

A tájékoztatás szerint már több tucatnyian jelentkeztek, hogy megosszák tapasztalataikat, életbölcsességeiket a hosszú, boldog házasság receptjéről a hallgatókkal. Emellett a Duna televízió Család-barát magazinja és a Kossuth rádió is tematikus műsorokkal készül az egyhetes eseményre. A műsorokban egyebek mellett bemutatják a házasság hete idei nagyköveteit, ismertetik az Ölelj át! programot, valamint egy családterapeuta is beszél a témáról. A házasság hetét Magyarországon egyébként 13. alkalommal rendezik meg február 9. és 16. között. 

házasság
Kossuth Rádió
pályázat

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.