Ugrás a tartalomra

A TSC felkészült a bajnokság folytatására

2020.02.14
14:10
2020.05.04
13:21
Forrás
Pannon RTV
Holnap folytatódik a szerb labdarúgó bajnokság, a Superliga. A TSC csapata 13 órától az Inđija együttesénél vendégeskedik.

A topolyai csapat jelenleg az ötödik a táblázaton 36 ponttal, míg ellenfele a 14. helyen tanyázik. Szabó Zoltán együttese sikeres felkészülésen van túl, Törökországban edzőtáboroztak, de játszottak barátságos mérkőzést Szerbiában is. A TSC vezetése sikeresnek ítélte meg az elmúlt heteket, és felkészülve várják a bajnokság folytatását.

Topolya
TSC

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.