Ugrás a tartalomra

Hamarosan érkezik a lecsapolási illeték

2020.02.17
16:14
Forrás
Magyar Szó
Hamarosan érkezik a lecsapolási illeték - írja a Magyar Szó. A polgárok várhatóan napokon belül kézhez kapják a számlákat.

A Vajdaság Vizei Közvállalat illetékesei szerint az illetéket a földterület mennyisége és minősége alapján számolják fel. Egy hektár termőföld után az átlagos illeték 1200 dinár körüli összeget jelent éves szinten. A hamarosan érkező számlák a 2020-as évre vonatkoznak. Minden befizetés a tartományi szervek költségvetési alapjába folyik be, a pénzt kizárólag vízgazdálkodási munkálatokra fordíthatják. A lecsapolási illetéket ugyanúgy negyedévente kell fizetni, mint a vagyonadót. A polgárok három befizetőlapot kapnak. Az elsőn két negyedévnyi összeg szerepel, a másodikat augusztus 15-éig, a harmadikat pedig november 15-éig kell törleszteni.

lecsapolási illeték
Vajdaság Vizei Közvállalat

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.