Ugrás a tartalomra

Időben vegyen jegyet!

2020.02.20
15:03
2020.02.29
09:53
Forrás
Express Channel, Pannon RTV, FK TSC
A belgrádi Partizannal mérkőzik meg szombaton a TSC Zentán. A szuperligás rangadón telt házra és igazi labdarúgó-csemegére lehet számítani.

A TSC közösségi oldalán azt közölte, hogy a mérkőzés napjára már elfogyhatnak a belépők a nagy érdeklődés miatt. Ősszel, a bajnokság hetedik fordulójában a topolyaiak 1:1-es döntetlent harcoltak ki a Partizan ellen Belgrádban. A TSC-t irányító Szabó Zoltán szerint a csapat most is a szokásos játékstílusban harcol majd. A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a zentai városi stadionban. A TSC-nek huszonegy forduló után 37 pontja van és továbbra is ötödik a táblázaton. A Partizan 47 ponttal második a Crvena Zvezda mögött.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Mindenki tudja, hogy a Partizan mit jelent a szerb fociban. A belgrádi Partizan egy nagy klub. Sok bajnok címmel, sok kupagyőzelemmel. Egy szép mérkőzést várok, egy jó hangulatú mérkőzést, és remélem, hogy a mi fiaink megmutatják, hogy tudnak játszani a Partizan ellen, és egy pozitív eredményt várok.”

TSC
Partizan
érdeklődés
Szabó Zoltán
Zenta

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.
07:47

Ma megalakul az új szerb kormány

Délben ülésezik ma a szerbiai parlament. A rendkívüli ülésen csupán egy napirendi pont szerepel: a kormány megalakítása, valamint a miniszterelnök és a kabinet tagjainak eskütétele.
20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.