Ugrás a tartalomra

20 képzőművész munkáit mutatták be a zentai Zentropiában

2020.02.28
19:19
2020.04.24
15:46
Forrás
Pannon RTV
A közelmúltban teljesen megújult szórakozóhely a helyi Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziummal és Kollégiummal együttműködve a középiskola fiatal tehetségeinek adott helyet a bemutatkozásra.

A Variációk egy bicikliző halra címet viselő alkotások ezentúl állandó jelleggel megtekinthetők a szórakozóhelyen, amelynek célja, hogy a helyi fiatal alkotóknak állandó teret biztosítsanak – mondta Horváth Tamás, a Zentropia tulajdonosa. A kiállítást Gubik Korina, a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium szaktanára nyitotta meg. Kiemelte: a diákok szívvel-lélekkel készítették az alkotásokat, amelyek mindegyike kivételesre sikeredett, amiért természetesen a kitűnő osztályzat sem marad el.

Gubik Korina, szaktanár, Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium, Zenta: „20 különböző fiatal alkotó. Bárki, aki csoportos kiállítást szervez tudja, hogy mennyire nehéz ezt összehozni, így a témát megszabtuk. Valahol próbáltunk alkalmazkodni a térhez is, de a végeredmény szerintem az megnézni való.”

Zentrópia
Gubik Korina
Zenta
kiállítás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.