Ugrás a tartalomra

Számos intézkedést foganatosított Magyarkanizsa önkormányzata

2020.03.03
20:34
2024.03.19
08:50
Forrás
kanjiza.rs
Számos intézkedést foganatosított Magyarkanizsa önkormányzata azt követően, hogy február 15-én lakossági fórumon hallgatták meg az illetékesek a polgárokat leginkább érintő problémákat.

Ezekről az önkormányzat közleményben számolt be, miszerint a helyi Egészségház stratégiai tervet dolgozott ki a koronavírus okozta járványhelyzet és más, ismeretlen eredetű vírusok okozta járványos megbetegedések megakadályozására, illetve, hogy a községi szervek folyamatosan tájékoztatják az illetékes országos szerveket és intézményeket azokról a mindennapos problémákról, melyeket a migránsok jelenléte okoz község területén.

Ugyancsak beszámolnak arról, hogy az egyeztetéseknek köszönhetően megtörtént a rendőri létszám újraelosztása a magyarkanizsai rendőrállomás javára. Az intézkedések között szerepel az internetcsatlakozás megszüntetése is a magyarkanizsai Kisparkban.

Magyarkanizsa
önkormányzat

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.