Ugrás a tartalomra

Deli Andor: Ideje volt felismerni a határvédelem szerepét!

2020.03.10
19:37
Forrás
Közlemény
A görög határhelyzet megmutatta, hogy hová fajulhatnak a dolgok, ha a politikusok a szőnyeg alá söprik a problémákat, ahogy tették ezt a migrációval és határvédelemmel kapcsolatban.

Ezt írja közleményében Deli Andor. „A migrációs helyzet a görög-török határon és az EU erre adott közös válasza” címmel zajlott ma vita az Európai Parlament plenáris ülésén Brüsszelben. A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta: a magyar néppárti delegáció teljes mértékben kiáll a görög kormány határozott lépései mellett a határvédelem ügyében. Az európai vezetők nem akartak a helyzettel foglalkozni, ezért egy 2016-os egyezménnyel Törökországra bízták Európa kapuinak védelmét – emlékeztetett a néppárti képviselő. Deli Andor kiemelte: Magyarország kormánya volt az egyedüli, aki 2015-től kezdődően következetesen kiállt a határok védelme mellett, még annak árán is, hogy számtalan alaptalan kritika és durva támadás érte ezért. Üdvözlendő, hogy az európai vezetők végre felismerték a határvédelem és a biztonság megőrzésének fontosságát annak érdekében, hogy az oly sokat hangoztatott európai szabadságjogok, értékek és életmód fennmaradhasson. Jobb későn, mint soha! – hangsúlyozta a fideszes EP-képviselő írásbeli hozzászólásában. 

Deli Andor
migráns

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.