Ugrás a tartalomra

Gólgazdag meccseket hoztak a BL ma esti összecsapásai

2020.03.10
23:05
2020.03.10
23:17
Forrás
Nemzetisport.hu
Az Atalanta az amúgy is meglévő háromgólos előnyéhez még egyet hozzátett, és Josip Iličić négy góljával idegenben győzte le a Valenciát a nézők nélkül megrendezett BL-nyolcaddöntőben.

A 4-3-as győzelemmel összesítésben 8-4-es eredménnyel az olasz csapat jutott a legjobb nyolc közé. Gulácsi Péterrel a kapuban a német Leipzig egygólos előnyben fogadta a Tottenhamet, és történelme során első alkalommal jutott a sorozat legjobb nyolc együttese közé, miután hazai pályán 3-0-ra nyert José Mourinho csapata ellen a nyolcaddöntő visszavágóján.

Bajnokok Ligája

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.