Ugrás a tartalomra

Magyarkanizsa községi törzskara: Mindenki tartsa be az egészségügyi előírásokat

2020.03.12
13:30
2020.03.12
13:36
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa községi törzskara 2020. március 12-én megtartotta ülését, amelyen megvitatta a koronavírus okozta aktuális helyzetet.

A község vezetése arra kéri a polgárokat, hogy tartsák be mindazokat az előírásokat, amelyeket a szerbiai egészségügyi minisztérium és az Egészségügyi Világszervezet javasolt. Egyebek mellett arra kérik a munkáltatókat, hogy tevőlegesen és lelkiismeretesen tegyenek eleget a higiéniai előírásoknak minden dolgozójuk esetében. Magyarkanizsa község felszólítja minden intézményét, a területén működő minden civil szervezetet és sportegyesületet, hogy tegyenek eleget a szerb kormány által meghozott hivatalos előírásoknak a nyilvános összejövetelek, programok kapcsán. A tünetek jelentkezése esetén a polgároknak telefonon kell jelentkezniük választott orvosuknál, illetve a sürgősségi szolgálat munkatársainál a magyarkanizsai Egészségházban. A választott orvosok, illetve a sürgősségi szolgálat a magyarkanizsai Egészségházban a következő telefonszámokon érhető el: 024/874-213 vagy 024/873-279 8.00 és 22.00 óra között. A tünetek, illetve a fertőzés gyanúját bejelentő telefonhívásokat a nagykikindai Közegészségügyi Intézet járványügyi orvosa is fogadja a következő telefonszámokon: 062/88 33 841, 062/88 33 877.

Magyarkanizsa
koronavírus
előírások

Most

13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.