Ugrás a tartalomra

Koronavírus Magyarország - Emelkedett a fertőzöttek száma

2020.03.15
09:34
2020.03.15
16:29
Forrás
MTI
Újabb két magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon. Cikkünk folyamatosan frissül.

Ezzel harminckettőre nőtt a diagnosztizált fertőzöttek száma - olvasható a koronavirus.gov.hu honlapra vasárnap reggel feltett közleményben. 

Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően esetükben is haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás, amelyet a járványügyi hatóság a rendőrséggel együttműködve végez.

Magyarországon eddig 32 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit és 22 magyar állampolgár. A kormányzati honlap szerint eddig egy beteg gyógyult meg, 79-en vannak karanténban, 1236 mintát vizsgáltak meg.

koronavirus.gov.hu
koronavírus-járvány
koronavírus-fertőzött
koronavírus-fertőzés
koronavírus

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.