Ugrás a tartalomra

Stefanović: 154 személyt tartóztatott le a szerbiai rendőrség az éjszaka

2020.03.20
10:28
2024.03.19
08:50
Forrás
Szerbiai RTV
154 személyt tartóztatott le a szerbiai rendőrség az éjszaka folyamán, mert nem tartották be a szerb kormány által hozott intézkedéseket, a kijárási tilalmat vagy a karantént - mondta Stefanović.

A szerb belügyi tárcavezető a közmédia műsorában ugyanakkor megköszönte azoknak, akik megértették, hogy miért fontos az intézkedések betartása. Elmondta továbbá, hogy 66 személyt szállítottak a Morovićnál található karanténba. Ezek a személyek olyan országból érkeztek Szerbiába, ahol a fertőzés hatványozottan jelen van, mégsem tartották be a karantént. Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter leszögezte, amennyiben most megértik az emberek az intézkedések fontosságát, és betartják azokat, az előttünk álló időszak könnyebben átvészelhető lesz. 

koronavírus
kijárási tilalom
Nebojša Stefanović

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.