Ugrás a tartalomra

Szombaton 19 órától leáll a tömegközlekedés Szabadkán

2020.03.21
10:18
Forrás
Pannon RTV
A Subotica-trans autóbuszai ma este 19 óráig közlekednek, ezt követően a szerb kormánynak a koronavírus-terjedését megelőző intézkedéseivel összhangban határozatlan ideig leáll a tömegközlekedés.

Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesíti az utasokat, hogy a mai, utolsó indulási időpontok a következők: az 1/a vonalon mindkét irányban 18 órakor, a 2-esen este fél 7-kor a Szerb-sorról a Jadránig, a 3-as járaton 18.15-kor mindkét irányban, a 6-oson 18.10-kor a palicsi Víkend-telepről és 18.25-kor Kisbajmokból. A 8-as járat utolsó indulási ideje 18.20 a Vasutas-településről. A 16-os vonalon 18.20-kor a Teszla-telepről és 18.35-kor megy az utolsó busz Sándorból. Szabadkáról Kelebiára 18.25-kor, visszafelé pedig este 7-kor, Dušanovoról 17.20-kor, vissza Szabadkára pedig este fél 7-kor indul járat. Bajmokról is 17.20-kor jön Szabadkára az utolsó busz, és 18.25-kor indul vissza Bajmokra. A tavankúti járat is 17.20-kor indul el Szabadkára, a településre pedig 18 órakor indul az utolsó busz Szabadkáról. A tömegközlekedés tehát megszűnik, de saját gépkocsival és taxival továbbra is lehet járni, illetve az áruszállításra sem érvényes a korlátozás.

 

Szabadka

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.