Ugrás a tartalomra

Zentán is elővigyázatosak az emberek

2020.03.21
17:03
2020.03.21
17:17
A nyüzsgő település lelassult. A Rendkívüli Helyzetek Zenta Községi Törzskara felhívja a figyelmet, hogy az illetékes felügyelőségek fokozott ellenőrzést végeznek majd a terepen.

Szombaton kevesebben voltak az utcákon, mint egy átlagos hétvégén. A zsúfolt piac helyett csak néhány ember sétált a sorok között. A szökőkútnál is üresek voltak a padok.

A játszótér igen népszerű a gyermekek és a családosok körében, hiszen a város központjában van. Most teljesen kihalt, a családok igyekeznek minél többet otthon maradni.

A bankok előtt hosszú sorban várakoztak az emberek, megtartva a kellő távolságot egymás között. A postára is csak egyesével mehettek be a polgárok.

A legújabb szigorítások értelmében már ma este nyolc órától zárva tartanak a kávézók, éttermek, bárok, kocsmák és a fogadóirodák. Már a zentai kávézók terasza is üres, és bent is kevesen voltak.

A Rendkívüli Helyzetek Zenta Községi Törzskarának legutóbbi közleménye értelmében a gyógyszertárak, boltok, pékségek és a benzinkutak 6 és 18 óra között fogadhatják a vásárlókat. A rendelkezés szerint a taxik reggel 5 és este 8 óra között végezhetik a szállítói tevékenységüket.

Zenta
koronavirus
rendkívüli helyzet
piac
posta

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.