Ugrás a tartalomra

A Vajdasági Klinikai Központban 9 koronavírus-fertőzöttet ápolnak

2020.03.22
12:36
2024.03.19
08:50
Forrás
közlemény
Két személy esetében gépi lélegeztetés szükséges, az ő állapotuk súlyos, a többieké kielégítő. Mindannyiukat 24 órás megfigyelés alatt tartják, és intenzív kezelésben részesülnek.

Tegnap óta két új beteget is kezelnek itt. Közülük az egyik idősebb korú, a másik fiatalabb. Utóbbit a zombori kórházból szállították át a Vajdasági Klinikai Központba Újvidékre. Azon a részlegen, ahol a férfit ápolták, az előírásokkal összhangban minden protokollt végrehajtottak, az őt kezelő munkásokat karanténba helyezték. A zombori közkórház a megszokott rend szerint folytatja a munkát - áll a közleményben.

Vajdasági Klinikai Központ
koronavírus
koronavírus-fertőzött
beteg

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.