Ugrás a tartalomra

Orvosi eszközökből álló szállítmány érkezett Magyarországra Kínából

2020.03.23
10:45
2020.03.24
19:41
Forrás
MTI
Ma a kora reggeli órákban sikeresen megérkeztek a magyar kormány által megrendelt egészségügyi védőfelszelések Budapestre Kínából.

Az orvosi eszközöket szállító repülőgép a fedélzetén 30 050 darab védőruhával és 82 000 darab orvosi maszkkal érkezett a magyar fővárosba. Az illetékesek tájékoztatnak, hogy a koronavírus elleni védekezésben a védőfelszerelések fontosak, a magyar kormány pedig mindent megtesz azért, hogy készleteinek számát növelni tudja. A közeljövőben újabb orvosi eszközöket tartalmazó szállítmány érkezik Magyarországra. A beérkezett készleteket elsősorban az egészségügyi dolgozók fogják megkapni, akikre különösen vigyázni kell – teszik hozzá.

Kína
szállítmány
orvosi eszköz
koronavírus

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.