Ugrás a tartalomra

Szabálytalankodó szabadkaiak kerültek a bíróság elé

2020.03.23
11:15
2020.03.25
13:27
21 személy került bíróság elé Szabadka területén a mai napig, mert nem tartották be a kijárási tilalmat – tájékoztat a Szabadkai Alapfokú Bíróság.

Hét fiatalkorú személy ellen indítottak eljárást, mert megszegték a kijárási tilalmat, továbbá tizenhárom 65 év feletti polgár esetében is indult bírósági eljárás, mert nem tartották be a szerb kormány idősebb korcsoportra vonatkozó intézkedéseit. Egy olyan személlyel szemben is intézkedtek, aki nem tartotta be az esetében elrendelt házi karantént. Számára 30 napos kötelező karantént rendeltek el az arra kijelölt szerbiai karanténközpontokban.

 

Szabadka
karantén
megszegés
koronavírus
kijárási tilalom

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.